Η βιοτεχνία μου βρίσκεται στην οδό Ηπείρου, στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής μουσικών οργάνων από το 1983. Πρώτο μου μέλημα ήταν πάντα η κατασκευή ενός μουσικού οργάνου φθηνού, κρατώντας όμως όλες τις λεπτομέρειες ενός αξιόλογου μουσικού οργάνου.

Η πολυετής εμπειρία και το μεράκι για τη μουσική, με έκαναν ικανό ώστε να μπορώ να κατασκευάζω το φθηνό μουσικό όργανο που πάντα επιθυμούσα. Η γνώση όμως και το πάθος για το αντικείμενο με βοήθησαν ώστε το φθηνό αυτό μουσικό όργανο να είναι παράλληλα και ποιοτικό όσο αφορά την κατασκευή του αλλά και τον ήχο τον οποίο βγάζει.

Με την ιδέα ότι η μουσική είναι για όλους και όχι για τους λίγους, μια και δεν είναι είδος πολυτελείας, κατάφερα να διαθέσω στην αγορά μουσικό όργανο προσαρμόσιμο σε όλα τα βαλάντια. Έτσι ο καθένας μπορεί να απολαμβάνει την ποιότητα στη μουσική, γιατί αυτό είναι τρόπος ζωής.

Μέσα από αυτόν τον διαδικτυακό τόπο θα σας παρουσιάζω τα προϊόντα που κατασκευάζω και διαθέτω, βλέποντάς τα σε φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες θα βλέπετε ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει. Τη φιγούρα, το κεφαλάρι και το σκάφος. Έτσι θα μπορείτε να έχετε γνώση της δουλειάς μου.

Στην προβολή εμφάνισης του κάθε μουσικού οργάνου, θα έχετε και τη δυνατότητα να υποβάλετε τα σχόλιά σας, τα ερωτήματά σας ή τις απορίες σας σχετικά με αυτό. Θα σας παρακαλούσα για το λόγο αυτό να συμπληρώνετε αληθώς τα ανάλογα πεδία με το όνομά σας και το e-mail σας, ώστε να μπορέσω να έρθω σε επαφή μαζί σας. Έχω πάντα την καλή διάθεση να λύσω κάθε απορία σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..